Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов лично поведе съпартийци в акция,

...
Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов лично поведе съпартийци в акция,
Коментари Харесай

Възраждане бойкотира маските във варненски хипермаркет, стигна се до сблъсъци

Лидерът на партия " Възраждане "  Костадин Костадинов персонално поведе съпартийци в акция, бойкотираща маските във варненски хипермаркет, съобщи кореспондент на

 Varna24.bg .

Вчера от партията разпространиха покана до варненци да се включат в " разходка без маски на закрити места ".

При " разходката " обаче се стигна до конфликт с клиенти на магазина, които не бяха допускани " маскирани " в обекта от членове на партията. 

Припомняме, че със заповед на РЗИ от 1 август маските станаха наложителни освен в здравните заведения и аптеките, само че и във всички публични места на закрито във Варна – магазини, кина, музеи, както и в градския превоз.

На конференция в морската столица Костадинов се обърна и към контролните органи с зов да не постановат наказания.

" След 2 месеца България ще е друга и ще търсим наказателна отговорност за тези, които организират този здравен фашизъм ", предизвести Костадинов.

Той даде обещание напълно скоро да бъде пусната директива по какъв начин да се апелират актове за неносене на маски и то без да има потребност от юрист. В документа ще бъдат посочени членове от Конституцията и интернационалните конвенции, които дават правна основа актът да бъде съборен.

" Три пъти съм бил глобяван и три пъти съм печелил делата в административния съд, преди да стана депутат. Не бива да се цялостни хазната с незаконни пари ", уточни Костадинов и заявява, че в случай че има масирана акция за наказания, партията ще провежда митинги.

" Битката със здравния фашизъм ще е първата преди идните предварителни парламентарни избори. Спечелим ли ги, обществото ще не помни за психозите.

Вотът за " Възраждане " ще е избор за здравия разсъдък, тъй като ние се борим България да продължи да съществува ", сподели Костадинов и изрази убеденост, че партията ще бъде първа политическа мощ в бъдещия парламент.

Кадри от разходката вижте във видеото!

.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР